Vierdaagse Report - Dag 2

Vandaag een bijzondere dag. Normaal gesproken zou de route richting Dodewaard gaan, maar onze route ging rechtstreeks naar het korfbalveld. Twee wandelaars mochten de kampioenswedstrijd van de midweek meespelen en de rest van groep besloot om dan maar als publiek op te treden. Helaas dus geen geel en zwart op de wandelpaden vandaag.

De wedstrijd kwam wat stroef op gang. Af en toe werd er gescoord en de stand ging gelijk op. Naar mate de wedstrijd vorderde ging het beter lopen voor Zetten. Er ontstonden mooie acties met goede afronden. Soms viel er ook een lekker afstandsschot door de korf. Uw verslaggever kreeg drie uitstekende ballen uit een doorbraak van Pierre doorgespeeld, die netjes konden worden afgerond. Supersub Jessica scoorde volgens eigen zeggen een 'twister' (?). Bij ons heet dat gewoon een '40+ -bal' (heeft met ervaring te maken). Deze manier van scoren staat ook wel bekend als 'omdraaibal'.

De tweede helft kwam Mark nog binnen de lijnen. Hij gaf direct zijn visitekaartje af door gelijk maar van afstand te scoren. De wedstrijd kon rustig worden uitgespeeld naar een eindstand van 16 - 7, waarna de flessen ontkurkt werden. Het kampioenschap werd bescheiden gevierd. Ongetwijfeld zal dit nog eens worden over gedaan.

Wat betreft het gewandel. Donderdag weer een nieuwe kans...

(foto's volgen)