Vierdaagse Report - Dag 3

Vandaag stond er weer een klein ploegje aan de start, met een wissel. De vervangend plaatjesmaker van dinsdag moest verstek laten gaan. Dus die taak werd overgenomen onze assistent plaatsvervangend plaatjesmaker.

Met goede moed begonnen we met de langste route van deze week. Vandaag weer een route met lange en soms lege wegen. Na de start was eerst wel slalommen tussen de lopers van de kortere afstanden, maar die bogen als snel linksaf terwijl wij rechtsaf gingen richting de dijk. Het leek even of wij de enigen waren, want we hadden een lange lege weg voor ons. Maar blijkbaar hebben we een aardig tempo, want steeds haalden we toch weer lopers in.

Na de dijk ging het linksom richting het Loenense bos. Daar moesten we toch weer even langs bij de loeiende vrienden van sommigen van ons. Overigens wil ik hierbij wel even de foto van vorig jaar op deze plaats in herinnering brengen (kijk hier). Daar staan wel degelijk een paar mensen op die nu iets anders beweren.

Zo ging het langzaam weer richting Herveld. Onderweg even onze penningmeester begroet om te bewijzen dat we echt meelopen. Overigens beloofde zij om volgend jaar ook een geel shirt aan te doen in plaats van een rood shirt. De fotofinish was snel gemaakt. De regelaar van dienst kon wat beter overweg met het apparaat.

Morgen de dag van Zetten. Dus stiekem hopen we wel op veel support.

Sponsoren

  • image
  • image
  • image