• Home
  • Nieuws
  • Ja hoor, daar zijn we weer! De Avond4daagse!

Ja hoor, daar zijn we weer! De Avond4daagse!

Het is weer derde Pinksterdag, dus weer tijd voor de SJOC Avondvierdaagse. 

Na goed tellen blijkt dat het alweer de zesde keer is dat wij met KV Zetten meelopen. Dan zou je misschien denken dat het een beetje eentonig wordt, maar met dit zooitje ongeregeld beleef je nooit een saai moment!

Uw vertrouwde praatjesmaker is weer van de partij. Ook hebben we weer een plaatjesmaker aangewezen. En of dat nog niet genoeg is, we hadden vandaag ook een plaatjesdraaier… of herrieschopper… Het is maar net wat er uit de box schalde. Dat varieerde van goede loopmuziek tot gewoon muziek en van slechte muziek tot ‘geluid’, al dan niet ondersteund door gezang van onze DJ zelf. Een groepje dames kon de muziek van dat moment wel waarderen en wilden meelopen. Maar binnen enkele seconden later lagen ze alweer op achterstand.

Nog een nieuwigheidje. Dit jaar niet in de vertrouwde gele shirts, want die waren even niet beschikbaar, maar in de zwart met roze reserveshirts. Staat wel mooi, maar natuurlijk onherkenbaar voor de speaker. Na de finish hebben we ons toch maar even voorgesteld. Dus hopelijk laat hij iedereen morgen weer weten dat we er weer zijn. 

Omdat het zo hoort nog iets over de route. Iets vaker links dan rechts en verder veel rechtdoor en langs de Linge. Morgen gaan we via Andelst de Waal weer eens bekijken.

Hier nog wat foto’s. Zoals je kunt zien is er aan gekkigheid geen gebrek. 

Het clubje van vandaag

Tja...

Ze heeft het licht gezien. Het brand alleen niet.

De achterhoede

Hier zijn geen woorden voor

Het gaat fantastisch! 

Zo gaat ie goed, zo gaat ie beter

Hieronder volgt een dansje...

Dit was het dansje

 En dag 1 zit erop!

Sponsoren

  • image
  • image
  • image