Avond4daagse deel 2

Een vierdaagse duurt meestal vier dagen, dus op naar dag 2! (Behalve de Vierdaagse van Duinkerke want die duurt vijf dagen… En de Driedaagse De Panne – Koksijde duurt maar één dag…).

Vandaag was het meer rechts dan links. En dat resulteert dan in een rondje langs de Waal richting Dodewaard. De speaker had ons deze keer wel in de gaten, dus werd weer rond getoeterd dat ‘de korfballers uit Zetten’ er ook weer zijn. 

Deze keer liepen we de eerste kilometer tussen de scholieren van de Koningin Julianaschool. De rolstoelen van het Witte Huis Zetten en de Residense Andelst sloegen net voor onze neus rechtsaf de groene route op. Wel moesten we het zonder onze eigen plaatjesdraaier/herrieschopper doen. Dus dat werd verplicht meeluisteren met de ‘muziek’ om ons heen. Dat was niet echt een verbetering. Dus we zijn blij dat morgen onze eigen plaatjesdraaier weer van de partij is. 

Vier controleposten, een uur en driekwartier en een kilometer of 10 verder lopen we weer binnen op het Dorpsplein. Nog even een slachtoffer zoeken voor de finishfoto. Dat is eigenlijk gewoon een kwestie van een kijker lang genoeg aankijken tot ze bijna zelf aanstalten maken een foto te schieten. 

Nog een oproepje voor vrijdag, want dan hebben we een paar andere afhakers. Die mogen natuurlijk gewoon gewisseld worden, dus als je zin hebt om een dagje mee te lopen laat het dan even weten aan Erik of Yvonne. 

En dan volgen hier weer de plaatjes van vandaag.

 

Dit zijn gewoon koeien. Morgen meer over koeien

Blije meiden vooraan en goede gesprekken op de achtergrond

Mooi he

Gewoon leuk

Tja, de gekke foto van vandaag. Is ook een traditie...

We waren niet de laatste hoor

Dag 2 zit er weer op!

Nog een close-up. Gewoon omdat het kan.

Sponsoren

  • image
  • image
  • image