Avond4daagse - De finale

En dan dag 4. Om te beginnen was het weer veel beter dan gisteren. Vandaag een heerlijk zonnetje en gewoon lekker warm. Dus weer shirtje aan en korte broek of rokje. Stipt om 18.34 vertrok de harde kern van drie lopers voor de dag van Zetten. 

Een van de opdrachten vandaag was het goedmaken van de gemiste gekke-koeien-foto van gisteren. Dus op zoek naar een koe. Of dat gelukt is zie je verderop.

Vanaf hier wordt het een foto verhaal. 

Het gezelschap van vandaag. Onze plaatjesmaker was afwezig. Haar taak werd daarom overgenomen door de plaatjesdraaier. En die dubbele taak heeft zij prima volbracht. De muziek varieerde weer alle kanten op. De plaatjes zijn ook aardig gelukt.

We zijn in Zetten aangekomen. Kijk maar, dit is de rotonde. Ondertussen verheugen wij ons al op de chocola die verderop wordt uitgedeeld. 

Hier wordt een chocolaatje gegeten. 

Na de chocola verheugen wij ons alweer op een stukje kip, maar dat duurt nog even. Eerst het dorp nog even doorwandelen. Ondertussen nog steeds speurend naar een koe. We komen langs onze stamkroeg en besluiten om na afloop daar een drankje te gaan doen als afsluiter. 

Er is nog een tafeltje vrij. 

En dan zie je nu of het gelukt is om een koe te vinden. 

 Tja, sorry. Dit is een paard.

Helaas geen koe gezien vandaag. Zelfs geen nepkoe. Na geiten, schapen, kippen, honden, katten en nog vele andere beesten mocht dit paart de nobele taak van de koe overnemen.

En dan op naar kip! 

Tja, dat is duidelijk geen kip... We moeten het doen met een frikandel. Wel lekker hoor, maar toch anders. 

Met een gevulde maag en goede moed trekken we weer naar Andelst-Herveld in de hoop hier of daar nog een bloemetje te scoren. 

Onderweg naar de eindstreep moeten we nog uitwijken voor een muziekkorps wat de andere kant op liep. 

En dan zijn we er! (Zoals je ziet zonder bloemen. Afspreken dat volgend jaar elke korfballer (of korfbalouder) die langs de route staat een bloemetje voor ons mee neemt?) 

Het waren weer 4 fantastisch gezellige dagen. Nouja, drieënhalf eigenlijk, want dag 3 was nogal in het water gevallen. 

De speaker heeft de 'korreballers uit Zetten' ook weer ingehaald, dus iedereen weet weer dat wij hebben meegedaan. We hopen dat de groep volgend jaar een stukje groter is. Het was wel leuk, maar hoe meer zielen hoe meer vreugd, toch? Wij zijn er volgend jaar in ieder geval weer bij. 

Schrijf alvast in je agenda: 2 tot en met 5 juni 2020 Avondvierdaagse met KV Zetten!

Als bonus nog één plaatje:

 De traditionele gekke-bekken-foto...

Sponsoren

  • image
  • image
  • image