Lid worden?

Lijkt korfbal je wel iets? Je bent van harte welkom om een paar keer met ons mee te trainen! Kijk hieronder in welke leeftijdscategorie je hoort.
Klik hier voor de trainingstijden. De eerste vier keer zijn gratis, daarna hopen we dat je je aanmeldt als lid.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldingsformulier. Je kunt het formulier inleveren bij je trainer.

Het lidmaatschap loopt tot het einde van het verenigingsjaar (31 mei) en wordt telkens stilzwijgend verlengd, behoudens schriftelijke opzegging, bij het bestuur, voor 1 mei van het betreffende verenigingsjaar.

Leeftijdscategorieën

Senioren   19 jaar en ouder   Pupillen D-jeugd 10 en 11 jaar
Junioren A-jeugd 16 t/m 18 jaar     E-jeugd 8 en 9 jaar
Aspiranten B-jeugd 14 en 15 jaar     F-jeugd 6 en 7 jaar
  C-jeugd 12 en 13 jaar   Kangoeroes   vanaf 4 jaar

Contributie per maand (2017-2018)

Senioren (19+) € 16.50   Aspiranten (12+) € 12.50
Studenten (19+) € 14.00   Pupillen (6+) € 11.00
Junioren (16+) € 13.50   Kangoeroes (6-) €  7.50
Recreanten   € 10.00

Voordelig sporten met de GelrePas

Ben je in het bezit van de GelrePas? Dan heb je één keer per jaar recht op vergoeding van de contributie van één sportvereniging. Met ingang van 1 januari 2014 betaal je het volgende:

• Pashouders tot 18 jaar betalen geen jaarcontributie. Gemeente Overbetuwe betaalt dit voor je, via de GelrePas. Dit geldt tot een maximum bedrag van € 225,00 per jaar.
  • Pashouders van 18 jaar en ouder krijgen een korting van 50% op de jaarcontributie, met een maximale vergoeding van € 225,00 per jaar.

Neem de GelrePas mee naar de club en wij regelen de korting. De gemeente maakt deze rechtstreeks over aan de vereniging.

Spelregels - filmpje!

Wil je weten hoe korfbal gespeeld wordt? Kijk dan naar deze aflevering van Het Klokhuis...