Sponsor worden?

KV Zetten '99 is een hard groeiende korfbalvereniging met meer dan 125 enthousiaste leden uit Zetten en omringende dorpen. De vereniging heeft veel ambities rondom het verder doorgroeien, nu met een eigen honk in sportcomplex De Mammoet, met als doel een verdubbeling in het aantal leden over vijf jaar. Om deze groei mogelijk te maken is het nodig om ook financieel sterk te staan. Vandaar dat wij doorlopend op zoek zijn naar nieuwe sponsoren en dat wij daarnaast onze huidige sponsoren koesteren.

Sponsormogelijkheden

Wij spreken graag sponsormogelijkheden met u door en streven hierbij naar een win-win situatie.
Er zijn meerdere mogelijkheden om KV Zetten te sponsoren:

• Kledingsponsoring
  • Materiaalsponsoring
  • Schoolkorfbaltoernooi
  • Reclameborden langs het veld
  • Advertenties op de KV Zetten website.
Meer informatie? Neem contact op met:
  • Jan Kuijpers
    Telefoon: (0488) 452900

Kledingsponsoring

Het is mogelijk om teams te sponsoren door reclame op de sportkleding. Uw bedrijfslogo wordt in dat geval op de shirts afgebeeld. Daarnaast ontvangt u een foto van het team met de nieuwe kleding.
U sponsort de vereniging à € 150 per jaar, voor een periode van drie jaar. Hierbij komen de kosten van de kleding en bedrukking tegen kostprijs. Onderstaand een rekenvoorbeeld met richtprijzen:

Kledingkosten Aantal Per stuk Totaal
Hummel club shirt - korte mouw 12 € 16,00 € 232,32
Logo KV Zetten & borstnummer 12 € 9,08 € 108,90
Sponsortlogo sublimatie geschikt maken 1 € 18,15 € 18,15
Sub-totaal kledingkosten € 468,27
Jaarlijkse sponsorbijdrage € 150,00
Totale kosten € 618,27

Indien u tot kleding¬sponsoring besluit wordt uw bedrijfslogo zonder verdere kosten op de website van KV Zetten geplaatst.

Sporttassen

KV Zetten heeft ook eigen sporttassen met clublogo. U kunt een team sponsoren door de sporttassen te verzorgen met aan een zijde het clublogo en aan de andere zijde uw bedrijfslogo. Daarnaast heeft ieder team een wastas om de kleding door één van de spelers te laten meenemen en wassen. U sponsort de vereniging à € 50 per jaar. Hierbij komen de kosten van de tassen en bedrukking tegen kostprijs. U ontvangt hiervan de rekening van de leverancier.
Indien u voor deze vorm van sponsoring kiest wordt uw bedrijfslogo kosteloos op onze website geplaatst.

Materiaalsponsoring & reclameborden

In overleg kunt u ook besluiten KV Zetten te sponsoren door reclameborden, of –banners te plaatsen bij thuiswedstrijden en toernooien, of door de club van materialen te voorzien. Wij zijn graag bereid u de mogelijkheden toe te lichten.