Sponsor- en PR-commissie

De sponsor- en PR-commissie ("SpoCoPR") van KV Zetten streeft ernaar de vereniging te voorzien van de middelen om te kunnen groeien en zorgt voor publiciteit van de vereniging in de lokale weekbladen, zoals Hét Gemeentenieuws, en dorpskranten: Inzet en Dorpskrant Herveld-Andelst en op allerlei andere manieren. Ook is zij verantwoordelijk voor de website.

De commissie bestaat uit de volgende leden:

• Erik Brouwer - PR, website, backoffice
  • Dennis van den Brink - acquisitie
  • Karlijn Haffmans - PR
  • Alex den Hartog- acquisitie

De SpoCoPR vergadert elke tweede donderdag in de maand. In deze vergaderingen komen de sponsoracties en de stand van zaken rondom huidige en nieuwe sponsoren aan bod. Daarnaast komen de PR-acties aan de orde.

De SpoCoPR is altijd op zoek naar mensen die het team willen komen versterken. Meld je aan via onderstaand e-mailadres, of benader één van de SpoCo-leden. Voor de afdeling PR zijn we nog op zoek naar een tekstschrijver.

Zie de Sponsoringpagina voor meer informatie over de sponsoringvormen en -mogelijkheden.